Kurve der viser antallet af fattige børn

Fattigdom handler også om økonomi

Økonomi, Socialt

 

 

Kurve der viser antallet af fattige børn
Fattigdom

 

Man kan altid hævde, at fattigdommen er for stor i Danmark. Omvendt mener borgerligheden og langt hen ad vejen pressen, at fattigdom i praksis er udryddet her i landet og der for ikke er værd. at beskæftige sig med.

Tilmed ligger der en anklage rettet mod de fattige og deres børn: De er selv ude om det. Skulderbladet vil systematisk og sagligt, både på basis af videnskab og reportage, belyse fattigdom. Fattigdom i Danmark har mange ansigter: afsavn, fejlernæring, dårlige boligforhold, mangel på hensigtsmæssig beklædning, dårlige muligheder for at deltage i foreningslivet, ubehandlede tænder, sygdomme.

Vi vil belyse og oplyse om det hele. Virkeligheden får altid en chance.

Skriv et svar